S cieľom uľahčiť užívateľom používať našej webové stránky a vylepšovať stránku využívame cookies. Povoliť?

Auru môže vidieť každý. Takto sa to dá naučiť!

06.05.2017

Auru môže vidieť každý. Takto sa to dá naučiť!

 

 

Pri riešení otázky, či aura existuje, platí, že je lepšie raz vidieť, ako stokrát počuť.Pri riešení otázky, či aura existuje, platí, že je lepšie raz vidieť, ako stokrát počuť. Energetický obal tela nie je žiadnym výmyslom a rozpoznávanie nie je len vecou ezoterikov, ktorí od rána do večera meditujú. Vidieť svoju auru, alebo auru iných ľudí sa môže naučiť každý.

 

Ilustračný obrázok Designed by Freepik

Aura vyjadruje stav tela

 

Aura nie je ako šaty. Aura je živá, pulzujúca energia, ktorej farby aj energetická hodnota závisia od nášho zdravia, dokonca nálady, psychického rozpoloženia. Nemožno teda očakávať, že auru uvidíte ako obal, ako niečo nemenné. Je to neustále meniaca sa energia a môže jemne pripomínať vlnenie, ktoré vidíme v lete nad rozpáleným asfaltom, akurát bude okolo človeka rôznofarebná.

 

Auru vnímate, aj keď ju nevidíte

 

Zažil to už každý, s niekým ste sa stretli a ten človek na vás zapôsobil ako magnet. Okamžite ste si vymenili úsmevy, boli ste akoby z jedného cesta. Aj to je prejavom jeho aury, teda takej, čo ladí k tej vašej. Naopak, ak nastali okamžité antipatie a ani ste nevedeli prečo, rovnako ste vnímali niečo, čo vás rozrušuje na energetickej úrovni. Pozor, takýto človek môže mať tak silnú auru, že priamo zasiahne do tej vašej a môže ju narušiť. Potom je na mieste spraviť si energetickú očistu.

 

Naučte sa auru vidieť

 

Niektorí ľudia očakávajú, že ide o zázračný trik, pohyb, alebo slovo a začnete vidieť auru, akoby ste šťukli vypínačom. Takto to nefunguje, veď aj čítať sa človek naučil dlhodobým tréningom. No stačí chcieť a zvládne to každý. Najprv sa uvoľnite, zahoďte myšlienky, nechajte ich akoby plynuli mimo vás, majte odhodlanie vidieť auru a postupujte podľa uvedených bodov:

 

ilustračný obrázok

Designed by Freepik

  • 1. Postavte sa oproti bielej stene,
  • 2. vystrite pred seba ruku, ale tak, aby ste na ňu nepozerali priamo,
  • 3. pohľad namierte na stenu tak, aby ste svoju ruku vnímali bočným pohľadom,
  • 4. pokojne dýchajte a sústreďte sa, po čase môžete okolo ruky vnímať niečo ako hmlu, alebo spomínanú slnečnú fatamorgánu,
  • 5. časom sa vnímanie zosilní a budete môcť rozoznávať aj farby,
  • 6. tréningom napríklad pred zrkadlom budete neskôr schopní vidieť auru nad celým telom, dokonca aj u iných ľudí.

 

Nezabudnite vašu auru posilňovať

 

O auru sa treba pravidelne starať, očisťovať ju meditáciou, ale veľkým pomocníkom sú aj Auražiariče. Práve ony dokážu auru prečistiť aj zosilniť tak, aby ste ju nielen ľahšie rozpoznávali, ale bola aj silnejšou a tým pádom vaše telo, zdravšie a energiu si viac ochráni. Auražiariče sú špeciálne šperky, ktoré síce skvele vyzerajú ako ozdoby, no ich účinky ďaleko presahujú iba estetický prínos. Ich efekt môžete vyskúšať aj priamo pri učení sa videnia aury. 

 

 

Ilustračný obrázok: www.auraziaric.sk Designed by Auraziaric

Autor: Auraziaric.sk

Témy

ZDQxNTJ