S cieľom uľahčiť užívateľom používať našej webové stránky a vylepšovať stránku využívame cookies. Povoliť?

Ako si vybrať a udržať partnera pomocou aury?

17.07.2017

Ako si vybrať a udržať partnera pomocou aury?

Možno ste už aj vy počuli, ako niekto hovorí o aure lásky, šťastia a porozumenia. Je to trochu obrazné pomenovanie, ale nie je príliš vzdialené od pravdy. Aura je totiž pri výbere partnera dôležitejšia ako to, či má niekto krivý nos, alebo malé prsia.

 

Prvý dojem nie je telesný!

 

Pozná to každý, kto bol niekedy v živote zamilovaný. Neviete pomenovať čo to je, ale akoby ste stretli človeka, ktorý vám na počkanie prirástol k srdcu. Bez toho, aby otvoril ústa. Jednoducho získa vaše sympatie. Čo je v tomto prípade tým rozhodujúcim prvkom? Práve aura.

A presne tá nám aj napovie, že s niektorými ľuďmi nechcete mať nič spoločné. Hovorí sa o šiestom zmysle, stretnutí z minulého života, no pravda je taká, že to len komunikujú dve aury a vysielajú k vám signály. Počúvajte ich a nájdete si naozaj partnera, ktorý k vám pasuje.

 

 aura

Vaše druhé ja

Zamilovaný človek často hovorí, že našiel svoje druhé ja. Je to pravdivé tvrdenie, ktoré sa zakladá na prelínaní aury. Ak dôjde k spojeniu aury dvoch zamilovaných ľudí, obom sa aura rozžiari. Je to akoby sa spojili v jeden veľký plameň. Energeticky ste napojení, všetky tóny aury ladia, partner vám dopĺňa to, čo vám chýbalo.

Zažívate fantastické energetické obdobie, pretože to, čo vám na energetickej báze chýbalo, zrazu máte v symbióze. A presne takto vyzerá aura zamilovanosti. Na jej fotografiách u zamilovaných ľudí vidieť očarujúce žiarenie, veľký energetický potenciál a práve ich aura je najkrajšia.

 

Nesúlad na aurickej úrovni

 

Zamilovali ste sa, všetko fungovalo a zrazu si neviete prísť na meno. Druhý človek vás jednoducho odpudzuje a vy skončíte rozchodom, či pred rozvodovým súdom. Opäť to nie je na základe jednej výmeny názorov, ale na celkovom nesúlade. A to je práve rovnako problémom aury.

Vzájomný prienik už nie je možný. Vaša a partnerova aura sú rozdielne ako dva magnety, ktoré sa odpudzujú. K takémuto stavu môže prísť práve hádkami, nezhodami, ale aj zametaním krívd pod koberec. Jednoducho zmení sa vaša aura a tým aj atraktivita a príťažlivosť sa zmenia na odpudivé črty.

 aura 2

Nezabudnite si čistiť auru aj partnerstvo

 

Ako zabrániť tomu, aby nezhody, ktoré prídu v každom vzťahu, zapríčinili zmenu aury, jej stiahnutie a partnerskú odpudivosť? Je vhodné si nielen problémy vydiskutovať, ale prečisťovať od zlých nánosov aj auru. Na to môžete využívať vizualizačné techniky, čakra žiariče na posilnenie istej oblasti, alebo auražiariče, ktoré prečistia auru a vrátia jej žiarivý odtieň.

Vhodné je správne dýchanie, cvičenie pri východe slnka a dostatok priestoru na oddych. Vďaka týmto terapiám na partnerskej aj energetickej úrovni tak môžete byť do seba s vhodným partnerom zamilovaní dlhé roky. A na zlatej svadbe sa na seba usmievať ako mladomanželia.

Áno, dá sa to aj v dnešnom svete, len netreba zabúdať, že o to, čo vysielame aj prijímame sa treba starať rovnako intenzívne ako o to, čo jeme a pijeme.

Témy

NzNjODg3