S cieľom uľahčiť užívateľom používať našej webové stránky a vylepšovať stránku využívame cookies. Povoliť?

Ako vylepšiť zdravie cez Auru? Takto sa to robí.

27.06.2017

Ako vylepšiť zdravie cez Auru? Takto sa to robí.

Aura je v princípe energetický obal nášho tela. Aký je však jej dosah na fyzické telo? Je možné, aby práca s ňou ovplyvňovala aj naše zdravie? Tí, ktorí sa zaoberajú fotografovaním aury hovoria, že v aure sa ochorenie, duševné aj telesné, zobrazí omnoho skôr, ako sa prejaví na tele. Dosť dobrý dôvod na to, venovať aure pozornosť.

 

Dobrý vietor okolo vás

 

Pojem aura sa v našom slovníku udomácnil z gréckeho slova avra, čo znamená vánok. Je teda prakticky akýmsi závanom okolo nášho tela, z ktorého vieme vycítiť, čo sa s ním deje. Aura je totiž akoby nielen ochranným obalom, ale vysiela do okolia akýsi obraz o nás samých. Je farebná, pulzujúca žiara a práve zo svetiel aury možno vyčítať aj stav našich orgánov, alebo psychiky. Dá sa cez ňu dokonca diagnostikovať tak presne ako s pomocou sonografie. Neveríte? Existuje fotografia aury, ktorá presne popíše, čo sa s vami deje, často práve ešte skôr, ako sa choroba prejaví na telesnej úrovni.

 

Fotka, ktorá prezradí viac ako röntgen

 

Vedecká metóda na zachytenie aury sa volá Kirlianova fotografia a je schopná zaznamenať zmeny a prejavy v aure už v skorých štádiách ochorenia. Teda ešte skôr, ako prepuknú somatické problémy. Ako je to možné? Choroba totiž nie je úraz, že sa stane bez predchádzajúcej príčiny. V aure nedokážete vyčítať, či sa šmyknete na schodoch a zlomíte si nohu, ale viete vyčítať napríklad poškodenia orgánov, ochorenia, zmeny na tele, pretože tie sú obvykle výsledkom dlhodobého negatívneho životného štýlu. Napríklad stresu, nesprávnej výživy, zlých emócií, no toto všetko najprv naruší naše biopole, teda auru. A až následne sa prejaví telesne. Napríklad tmavá a nejasná aura napovedá o nejakom strachu alebo zablokovanej energii jedinca. Ak ju teda vidieť na fotke, odborník vie predpokladať, ako sa tento stav čoskoro prejaví na tele.

 

Uzdravte sa cez auru

 

Dobrou správou, je, že aura slúži nielen na diagnostiku. S telom je dokonale prepojená ako spojená nádoba. To znamená, že dobré aj zlé veci, ktoré sa dejú na fyzickej úrovni sa prejavia v éterickom tele, ale éterické telo vie upraviť procesy v tom fyzickom, no trvá to o niečo dlhšie. Preto je základom poznať farby aury, vedieť podľa nich rozoznať, čo s našimi energetickými centrami nie je v poriadku a venovať sa každý deň harmonizácii a čisteniu aury. Napríklad pomocou kyvadla, auražiaričov, kameňov, či byliniek.

 

Výborné na liečenie sú farby

 

Pri aure sa vždy hovorí o správnych farbách a farby sú tak trochu ako tóny, majú tendenciu sa zladiť. Niečo ako ladenie gitary ladičkou, a zosúladenie „tónov“ v aure môžete dosiahnuť práve pomocou farieb. Ak je naša aura vychýlená z harmónie, tak ju môžeme dostať do kondície práve farbami. Každý farba má vlastnú vibráciu. Ak niektorá z farieb chýba, to znemená problém v čakre. Dodanie farby oblečením, alebo príveskami, prsteňmi znemená časom aktivovať plné farebné spektrum v aure. Často aj to, čo našej aure chýba tak hovorí o tom, aká farba sa nám páči a pri akej sa aktuálne cítime dobre. Počúvajte a vnímajte svoju auru. Ak ju budete vyživovať, ona sa vám odvďačí aj na telesnej úrovni.

Témy

NGEyNmI