S cieľom uľahčiť užívateľom používať našej webové stránky a vylepšovať stránku využívame cookies. Povoliť?

Čistenie čakier.

08.09.2017

Čistenie čakier.

Praktické tipy

 

Čakry možno označiť za energetické centrá nášho tela. Za generátory energie a spojenia medzi fyzickým a duchovným telom.  Z času na čas sa energia v nich môže zablokovať, čo spôsobuje problémy aj na telesnej úrovni. Preto padne vhod ich občas prečistiť.

 

Správna diagnostika

 

Pred tým, ako sa do práce s čakrami pustíte, je vhodné diagnostikovať ich funkciu. To ide najlepšie pomocou kyvadla. Princíp je jednoduchý, ak sa točí v smere hodinových ručičiek, energia voľne prúdi. Ak v protismere, čakra je uzatvorená a treba ju prečistiť.

 

Kyvadlo ako pomocník

 

Ak ste už čakry diagnostikovali, veľmi vhodným pomocníkom ostane aj pri ich prečisťovaní práve kyvadlo. V tomto prípade ho nenecháte len tak voľne sa pohybovať, ale začnete s ním systematicky pracovať. Ak chcete čakre doplniť energiu, budete nad ňou točiť kyvadlom v smere hodinových ručičiek. To je potrebné skúšať až do doby, kým sa v tomto smere nezačne kyvadlo pohybovať samé, čo vám naznačí, že čakra je zharmonizovaná.

 

Energetické preplachovanie

 

Ide o techniku, pri ktorej sa privediete do stavu meditácie a následne upriamite svoj vnútorný zrak na svoje čakry. Nejde tu o predstavivosť, ale skutočnú projekciu čakier do vašej mysle. Tu môžete uvidieť, ktoré čakry sú plne funkčné a ktoré nie. Ak narazíte na menej rozvinuté, stačí sa na ne sústrediť, prečistiť ich akoby bielym svetlom a pomaly nechať rozihrať ich prirodzenú farebnú škálu.

 

 

Čakražiariče

 

Pomocou čakražiaričov môžete efektívne aktivizovať a odblokovať problematické čakry. Veľmi výhodné je nosiť na tele čakra žiariče vo farbe slabšej zóny. Denno – denné nosenie dokáže odblokovať energiu a opäť ju rozprúdiť. Okrem žiaričov pomáha aj nosenie šiat vo farbe čakry, ktorú chcete ozdraviť.

 

Prečistenie vodou

 

Tento princíp je jednoduchý a praktický. Hodí sa ako každodenný rituál energetického čistenia celého tela. Pri rannej alebo večernej sprche sa postavte pod hlavicu, vychutnávajte si prúdenie vody a predstavujte si ako nielen voda, ale jej energia harmonizuje všetko vo vašom tele. Prichádza súlad a oživenie všetkých energetických centier.

Témy

MWFkYzdlM