S cieľom uľahčiť užívateľom používať našej webové stránky a vylepšovať stránku využívame cookies. Povoliť?

Diagnostiky aury a čakier pomocou kyvadla

01.02.2018

Diagnostiky aury a čakier pomocou kyvadla

Poďte skúsiť s nami, čo Vám povie kyvadlo.

Kyvadlo je veľmi silný a spoľahlivý nástoj nielen na komunikáciu s vyššími sférami, ale aj na samodiagnostiku. Či už ide o fyzické telo, alebo to energetické. Poďte to skúsiť s nami.

 

Vlastné kyvadlo

 

Pred tým, ako začnete pracovať s kyvadlom je potrebné sa naň naladiť. To znamená, že kyvadlo kúpené v obchode necháte pod prúdom studenej vody. Ideálne ak máte možnosť „vykúpať“ ho v horskej bystrine. Následne ho osušíte a nakalibrujete. To znamená, že sústredene sa s ním pýtate na otázky, na ktoré poznáte odpoveď. Je vhodné ho nasmerovať tak, aby odpovede áno boli výkyvy zhora nadol alebo kruhy v smere hodinových ručičiek a odpoveď nie bude zľava doprava, alebo proti smeru hodinových rušičiek.

 

Diagnostika aury

 

Ak je kyvadlo nakalibrované a cítite s ním súdržnosť, tak môžete začať pracovať. Každý skôr či neskôr získa ku kyvadlu svoj osobitý vzťah a stanú sa prakticky spoločníkmi. V prvom rade je vhodné diagnostikovať veľkosť aury. Sústreďte sa na kyvadlo a pýtajte si odpoveď na vašu auru. Umiestnite ho v okolí vášho tela, alebo osoby, ktorú diagnostikujete. Kyvadlo by malo zachytiť energetické pole pozitívnymi kruhmi. Už následne bude sami cítiť, či je, alebo nie je vo vibračnej hladine aury. Prezradí to práve akýsi magnetizmus kyvadla. Autra môže byť v princípe od tela vzdialená 10 – 40 centimetrov. Čím končí jej hranica bližšie k telu, tým je slabšia, človek menej odolný a hrozia problémy. Naopak ďalekosiahla aura je príznakom dobrého zdravia aj energie.

 

Prehľad o čakrách

 

Tak isto môžete diagnostikovať pomocou kyvadla aj čakry. Prejdete nad miesto, kde by čakra mala byť kyvadlom a vnímate jeho pohyb. Pohyb v smere hodinových ručičiek signalizuje správne vibrácie. Ak kyvadlo stojí, môže to znamenať blokáciu čakry, ak sa krúti proti smeru hodinových ručičiek, naznačuje neharmonickú, alebo problémovú čakru. Stačí kúsok citlivosti, pokojného prostredia, stíšenie okolitého sveta a uvidíte, ako veľmi rýchlo nadviažete s čakrami kontakt prostredníctvom kyvadla.

 

Ak sú čakry slabé, skúste ich vylepšiť

 

Pri zastavených alebo neharmonických čakrách skúste meditáciu k čakrám. Vnímajte, ako ich napĺňa energia, alebo svetlo. Skúste nosiť farby prislúchajúce k zastavenej čakre, alebo pomôže aj nosenie čakražiariča. Potom každý deň overujte funkciu čakry a jej vyladenie. Čoskoro zaznamenáte príjemné zmeny a to nielen vo výkyvoch kyvadla, ale aj v živote.

 

Témy

YjUwZ