S cieľom uľahčiť užívateľom používať našej webové stránky a vylepšovať stránku využívame cookies. Povoliť?

Ako posilňovať odolnosť aury

01.02.2018

Ako posilňovať odolnosť aury

Ako ísť na nevideteľné energetické "ošatenie" nášho tela?

Pracovať je potrebné nielen na vnútornom prostredí nášho organizmu správnou výživou, na vonkajšom obale kozmetikou, ale aj na neviditeľnom energetickom „ošatení“ nášho tela.

 

Každodenné práca, no nevyžaduje veľa

 

Denne jedávame, umývame sa, sprchujeme, skrášľujeme. No koľko času venujeme údržbe nášho energetického obalu? Obvykle presne nula minút. Pritom stačí málo. Hneď po zobudení skúste zatvoriť oči. Vizualizujte si okolo svojho tela žiarivý slnečný obal. Jemne sa pri tom usmievajte a predstavujte si, že práve takto chodíte akoby v slnečnom oblaku. Stačí pár sekúnd maximálne minútu. Myšlienky sú totiž energia a majú veľmi veľkú silu. A vďaka tomuto malému cvičeniu uvidíte rýchle zmeny. Po prvé, budete sa omnoho lepšie cítiť už od prvých minút nového dňa. Viac energie aj lepšieho pocitu. Po druhé, časom zistíte, že vizualizácia nie je len snívanie, ale skutočne posilňuje ochranný obal tela a to práve tak, že sa vás omnoho menej dotknú negatívne pocity z vonka.

 

Šperky a oblečenie

 

Vyskúšajte nosiť sviežejšie tkaniny, veselé tričká a nohavice. Pomôže, ak si napríklad zabezpečíte aj oblečenie vo farbe aury. Aspoň z časti. Fialová, žltá oranžová, modrá, zelená. Alebo si dajte odfotiť vlastnú auru a posilňujte ju konkrétnou farbou. Pretože farby nielen dobre vyzerajú, ale prostredníctvom vlnenia aj dobíjajú váš energetický obal.

 

Auražiarič

 

Správne nabitá a silná aura tiež nie je nepriestrelná. Je to jemnohmotná energia a preto sa napríklad auražiariče hodia ako veľmi vhodné pomôcky na každý deň. Auražiariče sú šperky špeciálne určené na energetické vyžarovanie a harmonizovanie aj zlepšovanie vzťahov s okolím,  dodávajú pozitívnu, dynamickú energiu a správne vibrácie aure.

 

Nájdite harmóniu

 

Pre auru je veľmi dôležité, ako sa sami k sebe správate. Idete sa rozdať? Pracujete do úmoru? To všetko sa odráža na vašej aure. Žiari v príde nielen telesného, ale aj psychického zdravia. Preto je veľmi vhodné okrem uvedených techník venovať priestor aj samému sebe a to prostredníctvom zábaviek, práce na svojich snoch a úspešných projektoch. Nájdite si okrem práce aj niečo, čo vás skutočne baví a napĺňa a vaša aura bude vyživovaná najsilnejšou energiou na svete. Láskou a šťastím.

Témy

NjUzMm